Wilujeng sumping di Sichuan Hengkang Science and Technology Development Co., Ltd.

produk populér

Kalayan rupa-rupa produk, kami parantos komitmen pikeun nyayogikeun anjeun produk kualitas pangsaéna

Nyadiakeun
sampel ku mail

Produk utama kami fokus kana asam amino Protected, Piperidines, Pyrroles, Pyrimidines & sababaraha sanyawa hétérosiklik séjén.

about

Ngeunaan
ninggalkeun

Sichuan Hengkang nyaéta pamekaran kontrak farmasi global sareng organisasi manufaktur lokasina di Sichuan, Cina, nawiskeun mitra kami di sakuliah dunya effi

Diajar deui>
video_img

LAYANAN ngaropéa

Jasa ngaropéa Jeung Solusi
SERVICE

CDMO & CMO SERVICE

Kamampuhan HengKang pikeun ngahijikeun deui proyék-proyék anjeun ngabantosan ngirangan biaya sadayana sareng nyayogikeun ranté suplai anu stabil sareng dipercaya salaku mitra manufaktur anu terhormat sareng dua situs.Kami tim HengKang tiasa nyandak proyek anjeun ti mimiti pangwangunan fase ka skala-up jeung manufaktur komérsial.Kalayan sadaya pagawé bakat anu gaduh pangalaman damel langkung ti 10 taun di industri, proyék anjeun tiasa nampi jasa sareng perhatian anu diperyogikeun pikeun suksés.
  • SERVICE
  • SERVICE

Inquiry Pikeun Daptar Harga

Kusabab ngadegna, pabrik urang geus ngembangkeun produk kelas dunya munggaran kalayan adhering prinsip kualitas munggaran.produk urang boga
meunang reputasi alus teuing di industri jeung berharga trusty diantara konsumén anyar jeung heubeul ..

WARTA parusahaan

Jasa ngaropéa Jeung Solusi
Diajar deui
  • 2022 Spring Festival Holiday notice

    2022 Spring Festival Bewara Libur

    Pelanggan anu Dihormat: Festival Musim Semi 2022 bakal datang.Digabungkeun sareng kaayaan pangropéa peralatan bengkel produksi perusahaan urang, perusahaan parantos mutuskeun yén liburan Festival Musim Semi 2022 bakal dibéjakeun sapertos kieu: I. Departemen Produksi ti 19 Januari 2022 dugi ka Pebruari ...
    Diajar deui >
  • The AI auxiliary design drug pipeline has entered the IND-Enabling Studies stage within 8 months

    Pipa ubar desain bantu AI parantos lebet kana tahap Studi IND-Enabling dina 8 bulan

    Dina 17 Januari 2022, fokus kana pamakéan ngembangkeun ubar didorong kecerdasan jieunan ngumumkeun, ngagunakeun panalungtikan mandiri sarta ngembangkeun AI terpadu platform kapanggihna ubar anyar Molecule Pro, dina 8 bulan mendesain, diverifikasi 69 molekul leutik anyar jeung diala pikeun kelas hiji. Protéin BG...
    Diajar deui >
  • The latest study: complete vaccination can not prevent Oikjon, strengthening needle efficiency is only 37%

    Ulikan panganyarna: vaksinasi lengkep teu bisa nyegah Oikjon, strengthening efisiensi jarum ngan 37%

    Sateuacan seueur jalma nampi shot katilu, peringatan énggal ti CEO Moderna sumping ka dieu. Anyar-anyar ieu, anjeunna nyarios sacara umum yén efektivitas ubar bakal turun kana waktosna, jalma-jalma peryogi dosis kaopat dina usum gugur pikeun ningkatkeun panyalindungan.Stephane Bancel nyarios yén jalma anu nampi jarum booster dina usum gugur kamari ...
    Diajar deui >