Wilujeng sumping di Sichuan Hengkang Science and Technology Development Co., Ltd.

(1S,2S)-(+)-1,2-Diaminocyclohexane

Katerangan pondok:

Other Heterocyclic Compounds (1)

CAS: 21436-03-3

Formula Molekul: C6H14N2

Beurat molekular: 114,19


Rincian produk

Tag produk

Ngaran jeung Identifiers

Ngaran (1S,2S)-(+)-1,2-Diaminocyclohexane
sinonim (1S,2S) -sikloheksana-1,2-diamina
S-DACH
(+)-(S,S)-1,2-Diaminocyclohexane
(S,S)-(+)-1,2-Diaminocyclohexane
(S,S)-1,2-Diaminocyclohexane
Ss-Dac
(+) - (S, S) hateupna
(S, S) hateupna
Ss-Diaminocyclohexane
(1S,2S)-(+)-1,2-Cyclohexanediamine
(1S,2S)-(+)-Cyclohexane-1,2-Diamine
KASUS 21436-03-3
InChI InChI = 1 / C6H14N2 / c7-5-3-1-2-4-6 (5) 8 / h5-6H, 1-4,7-8H2

Sipat Fisika-kimiawi

Formula Molekul C6H14N2
Massa Molar 114,19 g / mol
Titik lebur 39-45°C
Titik Boling 104-110 ℃ (40 mmHg)
Titik kaingetan 76°C
Kalarutan leyur

Resiko jeung Kasalametan

Simbol Hazard C - korosifPiperazine Series (6)
Kodeu résiko R34 - Nyababkeun kaduruk
Katerangan Kasalametan S26 - Bisi katepaan panon, geura bilas ku cai anu nyatu tur neangan saran médis.
S36/37/39 - Anggo pakean pelindung anu cocog, sarung tangan sareng panyalindungan panon/beungeut.
S45 - Bisi kacilakaan atawa lamun ngarasa teu damang, neangan saran médis geuwat (tingali labél sabisana.)
KTP UN A 3259

Profil Perusahaan

Jenis Usaha: Pabrik/Pabrik
Produk Utama: piperazine, pyrrolidine, piperidine jeung turunan na, turunan asam amino, Advanced ubar panengah.
Jumlah Pagawé: 78
Taun Ngadegna: 2004-4-28
Sertifikasi Sistim Manajemén: ISO9001-2015
Lokasi: Sichuan/Chengdu

Ékspor Utama

Asia: Jepang, Koréa Kidul, India, Taiwan
Amérika Kalér: Amérika Serikat, Kanada
Amérika Kidul: Brazil, Peru, Columbia, Chili
Éropa: Britania, Irlandia, Austria, Spanyol, Perancis, Jerman, Italia, Swiss

Pamayaran & Pangiriman

Métode pamayaran: sateuacanna TT, L / C, Saatos ngadegkeun partnership a, métode pamayaran bisa disawalakeun jeung nasabah.
Pangiriman:
1. Dina produk stock: pengiriman barang bisa diatur langsung.
2. ngaropéa hiji: Teu leuwih ti 30-50 poé sanggeus ordo geus finalized.

Bungkusan

1. Pikeun produk cair: 1KG / 2 KG / 3 KG / 5 KG / 10 KG / 25KG
Pakét: wadahna fluorinated
2. Pikeun bubuk hiji: 1KG / 2 KG / 3 KG / 5 KG / 10 KG / 25KG
Paket: dua lapisan Kantong pe di jero kendang Serat
Catetan: Paket henteu didaur ulang di pabrik urang.
Paket bisa diatur nurutkeun sarat konsumén.

Keunggulan Kompetitif Primer

• Urang kudu 17 taun pangalaman produksi panengah ubar canggih, jeung tim profésional pikeun minuhan kabutuhan customer;
• harga kami pisan lumrah tur bisa ngajamin standar kualitas diperlukeun ku konsumén urang.
• Urang bisa nyadiakeun produk ngaropéa;
• Kami pinuh dilengkepan ngawula CMO / CDMO pausahaan Pharmaceutical sakuliah dunya, nyadiakeun panengah farmasi canggih.Utamana Kimia Kiral.
• Pesenan Leutik Ditampi.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami