Wilujeng sumping di Sichuan Hengkang Science and Technology Development Co., Ltd.

3-(4-phenoxyphenyl)-1-(3-piperidyl)pirazolo[3,4-d]pirimidin-4-amin

Katerangan pondok:

CAS: 1022150-12-4

image6

MF: C22H22N6O

MW: 386,45

EINECS: 200-001-8

Kategori Produk: Ibrutinib;Panganteur


Rincian produk

Tag produk

sinonim

2-Propenamide, N-[4-[(3-chloro-4-fluorophenyl)amino]-7-[3-métil-3-(4-métil-1-piperazinyl)

(R)-3-(4-Phenoxyphenyl)-1-(piperidin-3-yl)-1H-pirazolo[3,4-d]pirimidin-4-amin

3-(4-phenoxyphenyl)-1-(3R)-3-piperidinyl-1H-Pyrazolo[3,4-d]pirimidin-4-amin

3-(4-Phenoxyphenyl)-1-(piperidin-3-yl)-1H-pirazolo[3,4-d]pirimidin-4-amin

3-(4-Phenoxy-phenyl)-1-piperidin-3-yl-1H-pyrazolo[3,4-d]pyriMidin-4-ylaMine

Ibrutinib intermeidate N-1

(R)-3-(4-FLUOROPENIL)ASAM BUTANOIC

ibrutinib N-1

(R)-3-(p-fluorophenyl)asam butanoat

Ibrutinib (PCI-32765) panengah

Inhibitor Btk 1 (R enantioMer)

Sipat Kimia

Titik didih: 626,3 ± 55,0 ° C (Diprediksi)

Kapadetan: 1,39±0,1 g/cm3 (Diprediksi)

suhu gudang: Simpen di tempat poék, atmosfir Inert, 2-8 ° C

pka: 9.00±0.10(Diprediksi)

Idéntifikasi bahya

1 Klasifikasi zat atawa campuran

euweuh data sadia

2 elemen labél GHS, kaasup pernyataan precautionary

Pictogram(s) euweuh data sadia
Kecap sinyal euweuh data sadia
Pernyataan bahaya euweuh data sadia
Pernyataan Precautionary (s)
Nyegah euweuh data sadia
Tanggapan euweuh data sadia
Panyimpenan euweuh data sadia
Pembuangan euweuh data sadia

3 Bahaya séjén anu henteu ngakibatkeun klasifikasi

euweuh data sadia

Spésifikasi Kimia

PBentuk fisik: padet bodas nepi ka konéng

Idéntifikasi (Ku HPLC):Cocog

Puriity (ku HPLC): 97%

Cai (KF):≤0,5%

Ssuhu hipping: suhu kamar

Cnagara asalna: Cina

Keunggulan Kami

1 Produk kami diproduksi di pabrik khusus anu disertipikasi ISO9001: 2015.

2Pananyaan anjeun bakal dijawab dina 24 jam.Teu aya pengecualian laut liburan.

3Anjeun tiasa naroskeun tur pidéo di pabrik kami.

4kualitas produk bisa dirancang salaku sarat Anjeun.

kaunggulan urang

1: pabrik urang sadar manufaktur commercialized badag saprak taun 2012, Jumlah jualan taunan ngahontal leuwih ti 20tons.
2 Éta mangrupikeun panyadia mumpuni pikeun perusahaan ubar patén Ibrutinib.
3 Kualitas produk super: Assay: 97.0% -103.0%
Kemurnian kimiawi (wewengkon GC): ﹦ 99,0%
Sakur najis anu teu ditangtukeun﹤ ﹦ 0,08%
Kemurnian kiral (area HPLC): ﹥ ﹦ 99,5%
4 Éta dijieun ku métode Resolusi Kimia.
5 Sadaya metodeu tés disahkeun.
6 Hiji bengkel khusus pikeun ngadamelna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami