Wilujeng sumping di Sichuan Hengkang Science and Technology Development Co., Ltd.

3-Iodo-1H-pirazol[3,4-d]pirimidin-4-amin

Katerangan pondok:

CAS: 151266-23-8
image122

MF: C5H5N5

MF: C5H4IN5

MW: 261.02

Kategori Produk: Séri Hétérocycle-Pyridine;farmasi

 

Kategori Produk: Sanyawa Hétérosiklik; Hétérosiklus; PIRIMIDINA; Piridin, Pirimidin, Purin jeung Ptérédin; Séri Hétérosiklus-Pyrimidin


Rincian produk

Tag produk

sinonim

3-Iodo-1H-pirazol[3,4-d]pirimidin-4-amin

1H-Pyrazolo[3,4-d]pirimidin-4-amin,

3-iodo- 3-IODO-1H-PYRAZOLO[3,4-D]PIRIMIDIN-4-YLAMINE

4-AMINO-3-IODO-1H-PIRAZOLO[3,4-D]PIRIMIDIN

3-iodo-2H-pirazol[3,4-d]pirimidin-4-amin

4-Amino-3-iodopyrazolo [3,4-d] pirimidin

7-Iodo-7-deaza-8-aza-adénina

4-AMino-3-iodopyrazolo [3,4-d] piridin

3-iodo-4-Aminopyrazolo [3,4-d] piridin

3-iodopyrazolo [3,4-d] pyriMidin-4-aMine

4-Amino-3-iodo-1H-pirazol[3,4-D]piridin

3-iodo-4-AMino-1H-pyrazolo [3,4-d] piridin

3-iodo-4-aMino-1H-pirazolo[3,4-d]piriMidin

3-iodo-1H-pirazol{3,4-d}pirimidin-4-amin

Sipat Kimia

Titik didih 312,3 ± 52,0 ° C (Diprediksi)

dénsitas 2,92±0,1 g/cm3(Diprediksi)

temp neundeun.Simpen di tempat anu poék, Disegel dina garing, Suhu Kamar

pka 10.50±0.20(Diprediksi)

Sensitip Cahaya Sensitip

λmax 282nm (lit.)

Spésifikasi Kimia

Penampilan / warna:Pareum-bodas nepi ka warna coklat padet

Idéntifikasi ku HPLC:Cocog

Kemurnian kimiawi (area HPLC):≥98,0%

Cai (KF):≤0,5%

Idéntifikasi bahya

1 Klasifikasi zat atawa campuran

Teu digolongkeun.

2 elemen labél GHS, kaasup pernyataan precautionary

Pictogram(s)   image5
Kecap sinyal Awas
Pernyataan bahaya H315 Nimbulkeun iritasi kulit

H319 Ngabalukarkeun iritasi panon serius

H335 Bisa ngabalukarkeun iritasi engapan

Pernyataan Precautionary (s)
Nyegah euweuh
Tanggapan euweuh
Panyimpenan euweuh
Pembuangan euweuh

3 Bahaya séjén anu henteu ngakibatkeun klasifikasi

euweuh data sadia

Spésifikasi Kimia

Penampilan / warna:Bubuk konéng atawa konéng-coklat

Idéntifikasi (Ku HPLC):Cocog

Leungitna dina drying:≤3,0%

Kemurnian kromatografi (Ku HPLC):≥ 97,0%

Kaayaan toko Kaayaan kamar

Keunggulan Kami

1Ukuran Batch kami: 200-300kgs.

2Kualitas dijamin ku pangawasan onsite anu ketat.Sakabeh proses manufaktur nu nurutkeun SOP.

3Kami damel sareng seueur agénsi pengiriman anu kasohor sareng sadayana prosés pengiriman barang lancar.

4Kami gaduh laboratorium tés anu misah pikeun ngajamin produk anu dileupaskeun mumpuni.

5Upami masalah kualitas kajantenan aya prosés penanganan keluhan diaktipkeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami