Wilujeng sumping di Sichuan Hengkang Science and Technology Development Co., Ltd.

4-Aminopyrazolo [3,4-d] pirimidin

Katerangan pondok:

CAS: 2380-63-4
image8

MF: C5H5N5

MW: 135.13

EINECS: 219-174-6

Kategori Produk: Sanyawa Hétérosiklik; Hétérosiklus; PIRIMIDINA; Piridin, Pirimidin, Purin jeung Ptérédin; Séri Hétérosiklus-Pyrimidin


Rincian produk

Tag produk

sinonim

1H-Pyrazolo [3,4-d] pirimidin-4-amin

4-amino-pirazolo(3,4-D)pirimidin

4-Aminopyrazolo [3,4-d] pirimidin

4-Amino-1H-pyrazolo [3,4-d] pirimidin

4-Amino-pyrazolo [3,4-d] pirimidin

1H-pirazol [3,4-d] pirimidin-4-ylamin

1H-Pyrazolo [3,4-d] pirimidin-4-ylamine

4-Amino-1H-pyrazolo [3,4-d] pirimidin

4-aminopyrazolo-(3,4-d)pirimidin

4-aminopyrazolo [5,4-d] pirimidin

4-Aminopyrazolopyrimidine

Sipat Kimia

Titik lebur: >325 °C (lit.)

Titik didih: 238,81°C (estimasi kasar)

Kapadetan: 1.3795 (estimasi kasar)

indéks réfraktif: 1.7000 (estimasi)

suhu gudang: Simpen di tempat nu poek, atmosfir inert, suhu kamar

pka: 12.12±0.20(Diprediksi)

Kalarutan cai: Teu leyur dina cai.

BRN: 5824

InChIKey: LHCPRYRLDOSKHK-UHFFFAOYSA-N

Rujukan Kimia NIST: 1H-pyrazolo[3,4-d]pyrimidin-4-amine(2380-63-4)

Sistem Pendaptaran Zat EPA: 1H-Pyrazolo[3,4-d]pyrimidin-4-amine (2380-63-4)

Spésifikasi Kimia

Penampilan / warna:Pareum-bodas nepi ka warna coklat padet

Idéntifikasi ku HPLC:Cocog

Kemurnian kimiawi (area HPLC):≥98,0%

Cai (KF):≤0,5%

Keunggulan Kami

1 Eta geus sadar produksi komérsial, kapasitas manufaktur nyaéta 3tons per bulan.

2spésifikasi kualitas bisa negotiable.

3Ukuran bets sakitar 300kgs.

4Kami biasana nyimpen saham sakitar 500kgs, langsung kiriman sayogi.

5Aya kapasitas manufaktur anu cukup pikeun nyocogkeun kabutuhan kuantitas ageung anjeun.

6Inok online & situs ditarima.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami