Wilujeng sumping di Sichuan Hengkang Science and Technology Development Co., Ltd.

5-(4-phenoxyphenyl)-7H-pyrrolo[2,3-d]pyriMidin-4-ylaMine

Katerangan pondok:

image122

CAS: 330786-24-8

MF: C17H13N5O

MW: 303.32

EINECS: 810-090-0

Kategori Produk: Ibrutinib;Antikanker


Rincian produk

Tag produk

sinonim

5-(4-phenoxyphenyl)-7H-pyrrolo[2,3-d]pyriMidin-4-ylaMine

4-Amino-3-(4-phenoxyphenyl)-1H-pirazolo[3,4-d]pirimidin

3-(4-fenoksi-fenil)-1(2)H-pirazol

3-(4-phenoxyphenyl)-1H-pirazol

3-(4-Phenoxyphenyl)-1H-pirazolo[3,4-d]pirimidin-4-amin

3- [4-phenoxyphenyl]pirasol

Ibrutinib N-2

3-(4-fenoksifenil)-1H-pirazolo[3,4-D]pirimidin-4-amin

1H-Pyrazolo[3,4-d]pirimidin-4-amin,

Sipat Fisika-kimiawi

Formula Molekul C5H8O3
Massa Molar 116,115 g / mol
Kapadetan 1,262g/cm3
Titik Boling 243,2 ° C dina 760 mmHg
Titik kaingetan 113,2°C
Tekanan uap 0,0107 mmHg dina 25 ° C
Indéks réfraktif 1.48

Sipat Kimia

Ddénsitas: 1,380±0,06 g/cm3 (20 ºC 760 Torr),

Sleyur: Teu leyur (1.2E-3 g/L) (25 ºC),

PSA: 89,71000

LogP: 3.97560

Émbaran Kasalametan

2.1 Klasifikasi zat atawa campuran

Toksisitas akut - Kategori 4, Lisan

2.2 elemen labél GHS, kaasup pernyataan precautionary

Pictogram(s)  image3
Kecap sinyal Awas
Pernyataan bahaya H302 Ngabahayakeun lamun ditelan
Pernyataan Precautionary (s) 
Nyegah P264 Nyeuseuh ... tuntas sanggeus nanganan.

P270 Entong tuang, nginum atanapi ngaroko nalika nganggo produk ieu.

Tanggapan P301+P317 LAMUN NGELAN: Meunangkeun pitulung médis.

P330 Bilas sungut.

Panyimpenan euweuh
Pembuangan P501 Buang eusi/wadahna ka fasilitas perawatan sareng pembuangan anu saluyu sareng undang-undang sareng peraturan anu berlaku, sareng ciri produk dina waktos pembuangan.

Spésifikasi produk

Penampilan/warna: Gray Gray, off white to light Brown solid
Assay: 98.0% ~ 102.0%
Profil najis:
IBR-4-m-OPh NMT 0,10%
IBR-4-o-OPh NMT 0,10%
NMT anu sanés 0,20%
Total pangotor NMT 1,0%
Kemurnian kimiawi (wewengkon HPLC) ≥ 99,0%
LOD (%): ≤1,0%

Keunggulan Kami :
1 Kami ngagaduhan lisénsi ékspor pikeun ngajantenkeun anjeun damel sareng pabrik langsung sayogi.
2 Ieu milik barang bahaya urang bisa nyieun sertipikat pengiriman barang kaamanan pikeun anjeun.
3 Pangujian pihak katilu ditarima.
4 Sampel pra-kiriman tiasa ditawarkeun gratis.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami