Wilujeng sumping di Sichuan Hengkang Science and Technology Development Co., Ltd.

5-aMino-3-(4-fenoksifenil)-1H-pirazol-4-karbonitril

Katerangan pondok:

image7

CAS: 330792-70-6

MF: C16H12N4O

MW: 276,29


Rincian produk

Tag produk

sinonim

3-Amino-5-(4-fenoksifenil)-1H-pirazol-4-karbonitril

5-aMino-3-(4-fenoksifenil)-1H-pirazol-4-karbonitril

3-amino-5-(4-fenoksifenil)-1H-Pirazol-4-karbonitril

3-AMino-4-cyano-5-(4-phenoxyphenyl)pirazol

1H-Pirazol-4-karbonitril

3-aMino-5-(4-phenoxyphenyl)-

3-Amino-5-(4-fenoksifenil)pirasol-4-karbonitril

Ibrutinib panganteur N-3

Zanubrutinib Sanyawa Patali 6

Sipat Kimia

Titik didih: 585,3 ± 50,0 °C (Diprediksi)

Kapadetan: 1,37±0,1 g/cm3 (Diprediksi)

temp neundeun:Simpen di tempat anu poék, Atmosfir Inert, Suhu kamar

pka:10.83±0.50(Diprediksi)

Idéntifikasi bahya

1 Klasifikasi zat atawa campuran

euweuh data sadia

2 elemen labél GHS, kaasup pernyataan precautionary

Pictogram(s) euweuh data sadia
Kecap sinyal euweuh data sadia
Pernyataan bahaya euweuh data sadia
Pernyataan Precautionary (s)
Nyegah euweuh data sadia
Tanggapan euweuh data sadia
Panyimpenan euweuh data sadia
Pembuangan euweuh data sadia

3 Bahaya séjén anu henteu ngakibatkeun klasifikasi

euweuh data sadia

Spésifikasi produk

Wujud Fisik:Padet-konéng nepi ka Konéng-coklat

Purity (Ku HPLC):97%

Suhu Pangiriman: Nbiasa

Ssuhu torage: tetep dina tempat poék, suhu kamar

Nagara asal: Cina

Keunggulan Kami

1kuantitas leutik sampel ditarima.Upami éta pikeun tujuan persetujuan kualitas biaya anu ditagihkeun tiasa dipulangkeun nalika aya pesenan kuantitas bulk.

2Jumlah leutik pesenan tiasa ditampi upami anjeun masih dina prosés panalungtikan lab.

3Pausahaan kami tiasa ngabantosan anjeun ngadamel clearance khusus.

4Pangmayaran dolar sareng Euro duanana tiasa ditampi.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami