Wilujeng sumping di Sichuan Hengkang Science and Technology Development Co., Ltd.

SiChuan Hengkang

Sichuan Hengkang nyaéta pamekaran kontrak farmasi global sareng organisasi manufaktur anu aya di Sichuan, China, nawiskeun mitra kami sadunya solusi efisien, fleksibel sareng kualitas luhur pikeun perantara & perantara canggih pikeun API.Produk utama kami fokus kana asam amino Protected, Piperidines, Pyrroles, Pyrimidines & sababaraha sanyawa hétérosiklik séjén.Utamana kimia Chiral tetep dina tingkat luhur dina industri anu sami.

Pusat panalungtikan sareng pamekaran kami aya di kota bio internasional Chengdu Tianfu kalayan langkung ti 1500m2, cocog pikeun panalungtikan kimia sintétik sareng prosés, produksi skala Kilo.Kami pinuh dilengkepan ku database seni canggih sareng instrumen analitik pikeun mastikeun panalungtikan sareng kualitas produk.

lokasina di Chengdu Cina, nawarkeun panengah ubar canggih tur bahan kimia rupa bulk pikeun ngembangkeun farmasi sarta pabrik.Kimia kiral mangrupikeun kauntungan anu pangsaéna.Produk urang kaasup asam amino ditangtayungan, turunan pyrrolidine, turunan piperidine, produk alam, intermediet ubar jeung intermediet kiral.

➢Situs: Pinggir Kota Chengdu
➢Total aréa: 10000M2
➢Pegawai: 50 (QA / QC 6)
➢Fucilities & Equipments:60sets of 200L nepi ka 3000L reaktor.
➢ Penjualan taunan: Lima puluh juta RMB
Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga bukahttp://hengkangtech.com

about (4)
about (11)
about (13)
about (2)
about (15)

Sichuan Argal

Lokasina di Chengdu Tianfu International Bio-kota kalawan leuwih 1500m2.Our tim R&D kabentuk ku opat dokter jeung sapuluh Masters husus dina kimia organik, kimia farmasi, kimia sintésis jeung kimia Chiral.Kamampuhan panalungtikan anu kuat ngamungkinkeun urang pikeun sintétik sareng ngolah panalungtikan kimia, gram dugi ka produksi skala kilo.Dilengkepan ku pangkalan data canggih sareng alat analitik canggih, sapertos NMR, MS, HPLC, sareng sajabana pikeun mastikeun panalungtikan sareng kualitas produk.Manajemén kami ngagaduhan kaahlian éksténsif sareng catetan lagu anu saé dina kimia sintétik, prosés R&D, manajemén proyék.Kalayan campuran pinuh ku profésional dina panalungtikan kimia, QA / QC, sareng bisnis perdagangan, kami yakin kana kamampuan urang pikeun nyugemakeun tungtutan sumber anu diandelkeun sareng sustainable,.

Puseur R&D kami gaduh lab kilo anu cocog pikeun skala dugi ka 1-5 kg.Eta mantuan kami pikeun ngonfirmasi prosés urang dina skala nu leuwih gede, pariksa reproducibility, sarta diajar prosés salajengna saméméh produksi pilot.

Fitur tina lab kilo di antarana:
- 1.100 suku pasagi, 5 walk-in hoods;
- Reaktor Kaca 20-50L kalayan sumber pemanasan sareng penyejukan;
- 20-30L Rotary evaporators;

➢Situs: Chengdu bio-town
➢Total orea: 1500MP
NelPersonnel: 18 (phD / Mauster / Bachalar)
➢Instrumén: GC/HPLC MSWMR LXRDIDSC\TGA (Dina platform analisis Publik)
Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga bukahttp://www.argalbio.com/

about (8)
about (9)
about (10)
about (1)
about (3)

Sichuan Argalbio pharmaceutical Co., Ltd.

Juni 2021, kami ngagaduhan tanah di Zona B taman khusus di Lanzhou, Kadaptar salaku Sichuan Argalbio Pharmaceutical co., LTD.Éta bakal dilengkepan ogé sareng janten produksi dina bulan Désémber 2021. Bakal ngahontal nilai kaluaran total taunan langkung ti 60 juta yuan.

Rencana pangwangunan kahareup
Pabrik produksi anyar kami dina konstruksi, anu diperkirakeun bakal di produksi dina bulan Désémber 2022.

Sichuan Yiweixin Pharmaceutical Technology Co., Ltd ngarencanakeun bakal réngsé sareng dioperasikeun dina Juni 2023, kalayan kapasitas lima kali tina pabrik anu aya;Bakal aya opat bengkel multi-fungsi sareng hiji bengkel GMP.

Kaluaran taunan panengah ngahontal 110 ton, merealisasikan nilai kaluaran ékonomi taunan 200 ~ 300 juta yuan.

about (6)

Kami nampi sertipikat pendaptaran rutin bahan kimia anyar sareng Sertipikat ISO

Certificates (1)
Certificates (2)
Certificates (3)