Wilujeng sumping di Sichuan Hengkang Science and Technology Development Co., Ltd.

Kamampuhan HengKang pikeun ngahijikeun deui proyék-proyék anjeun ngabantosan ngirangan biaya sadayana sareng nyayogikeun ranté suplai anu stabil sareng dipercaya salaku mitra manufaktur anu terhormat sareng dua situs.

Kami tim HengKang tiasa nyandak proyek anjeun ti mimiti pangwangunan fase ka skala-up jeung manufaktur komérsial.Kalayan sadaya pagawé bakat anu gaduh pangalaman damel langkung ti 10 taun di industri, proyék anjeun tiasa nampi jasa sareng perhatian anu diperyogikeun pikeun suksés.

Hengkang tiasa nawiskeun anjeun kutipan anu adil sareng garis waktos anu réalistis.Kami nawiskeun anjeun conto sareng jasa kalebet:
~ Prosés Validasi
~ Validasi Analitik
~ Verifikasi produksi
~ Verifikasi beberesih
~ Ulikan stabilitas
~ Tinjauan kualitas
~ Pra-klinis ka Fase I, II, III pangiriman bahan (gram ka kilo)
~ Manufaktur Komersil ti kilo nepi ka métrik ton
~ Pangaturan pangrojong kaasup QA / QC

Fitur tina lab kilo di antarana:
- 1.100 suku pasagi, 5 walk-in hoods;
- Reaktor Kaca 20-50L kalayan sumber pemanasan sareng penyejukan;
- 20-30L Rotary evaporators;

Réaksi anu dipidangkeun:
- Karbonilasi
- Hidrogénasi
- Amin
- Nitrasi
- Diazotisasi
- Generasi réagen Grignard sareng réaksi

Custom Manufacturing (3)
Custom Manufacturing (4)
Custom Manufacturing (5)