Wilujeng sumping di Sichuan Hengkang Science and Technology Development Co., Ltd.
Kuring parantos ngirim email patarosan ka perusahaan anjeun, iraha kuring kéngingkeun balesan?

Dina kalolobaan kasus, urang bakal ngabales dina hiji poé gawé.Upami teu aya balesan dina waktos ieu, punten kirimkeun deui patarosan anjeun atanapi langsung nelepon kami: 86-15008222507

Lamun produk nu Kuring keur pilari teu didaptarkeun dina ramatloka ieu, Dupi abdi tiasa meunang cutatan a?

Yakin, urang bisa ngalakukeun customer sintésis proyék.

Upami kuring nempatkeun pesenan, iraha urang ngarepkeun éta?

Éta gumantung:

A: produk nu aya di stock, Urang bisa ngirim langsung kaluar ti pabrik urang.

B: Ieu proyek matured urang, ngan pondok tina stock sometime, stock bisa siap dina 3-4weeks.

C: Ieu milik R & D proyék panggung, butuh 4-6days nepi ka rengse kuantitas commercialized.

D: Upami anjeun peryogi inpormasi tambahan ngeunaan produk khusus, anjeun tiasa ngahubungi departemén Layanan Pelanggan kami dihk555@hengkangtech.com

Naon metode pengiriman anu anjeun anggo?

Biasana kami kirimkeun ku fedex, DHL atanapi Air.Lamun kuantitas badag urang bisa ngirim ku laut ogé.

Dupi anjeun gaduh kawijakan balik?

Yes, Kontak jeung jualan nu ngalayanan anjeun pikeun prosés mulang lengkep.

Naha urang tiasa nampi dukungan dokuméntasi anu relevan?

Yakin, nurutkeun sarat anjeun, urang boga tim rojongan dokuméntasi profésional.

Naha anjeun nampi audit?

Leres, kami nampi audit online sareng audit situs.

Naon sistem kualitas pabrik anjeun damel di?

Opabrik ur digawé nurutkeun standar ISO 9001.

Naon kategori konsumén utama anjeun:

Palanggan urang lolobana milik pausahaan CMO/CDMO luhur di sakuliah dunya, pausahaan manufaktur ubar canggih.