Wilujeng sumping di Sichuan Hengkang Science and Technology Development Co., Ltd.

Sajarah

  • -2005-

    ·

    2005 Sichuan Argalbio

    .

  • -2008-

    ·

    Akuisisi Sichuan Hengkang Science and Technology Development Co.,Ltd.

    .

  • -2018-

    ·

    → Ditandatanganan sareng Chengdu-guang'an Pharmaceutical Industrial Park, akuisisi 34.000 ㎡lahan pikeun ngawangun pangkalan produksi anyar.Sichuan Invention pharmaceutical Technology Co., Ltd.didaptarkeun dina bulan Juni taun anu sami;

    .

  • -2019-

    ·

    Kota Biologi Internasional Chengdu ditandatanganan dina ahir taun.

    .

  • -2020-

    ·

    Pusat R&D dipindahkeun ka bio-kota Chengdu

    .

  • -2021.6-

    ·

    Akuisisi lahan di Zona B industri kimia khusus sareng énggal di Lanzhou New Area, Kadaptar salaku Sichuan Argalbio Pharmaceutical Co., Ltd.

    .