Wilujeng sumping di Sichuan Hengkang Science and Technology Development Co., Ltd.

N-Boc-3-pyrrolidinol

Katerangan pondok:

Other Heterocyclic Compounds (1)

CAS: 109431-87-0

Rumus molekul: C9H17NO3

Beurat molekular: 187,24


Rincian produk

Tag produk

Ngaran jeung Identifiers

Ngaran N-Boc-3-pyrrolidinol
Sinonim 1-Boc-3-hydroxypyrrolidine
1-Asam pirolidinkarboksilat, 3-hidroksi-, 1,1-dimétilétil éster
N-Boc-3-pyrrolidinol
tert-butil 3-hydroxypyrrolidine-1-karboksilat
tert-Butyl-3-hydroxypyrrolidin-1-carboxylat
N-Boc-3-Hydroxypyrrolidine
CAS 109431-87-0

Sipat Fisika-kimiawi

Rumus molekul C9H17NO3
Beurat molar 187,24 g / mol
Titik lebur 62-65 ℃

Resiko jeung Kasalametan

Simbol Hazard Xi-Iritasinews (3)
Kodeu résiko R36/37/38 - Ngairitasi panon, sistem pernapasan sareng kulit.
Katerangan Kasalametan S26 - Bisi katepaan panon, geura bilas ku cai anu nyatu tur neangan saran médis.
S36 - Anggo pakean pelindung anu cocog.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami