Wilujeng sumping di Sichuan Hengkang Science and Technology Development Co., Ltd.

Palanggan Dear:

Festival

Festival Musim Semi 2022 bakal datang.Digabungkeun sareng kaayaan pangropéa peralatan bengkel produksi perusahaan kami, perusahaan parantos mutuskeun yén liburan Festival Musim Semi 2022 bakal dibéjakeun sapertos kieu:

I. Dinas Produksi ti 19 Januari 2022 nepi ka 7 Pebruari 2022, jumlahna 20 poé;Shift dinten bakal ngamimitian damel dina 8 Pebruari 2022.

II.Departemén séjén ti 22 Januari 2022 dugi ka 7 Pebruari 2022, jumlahna aya 17 dinten;Pébruari 8, 2022, karya resmi.

tanaga tugas ti stasiun limbah bakal diatur misah.

Libur tugas jeung tanaga pangropéa parabot kudu disusun misah nurutkeun kaayaan sabenerna.

Salila liburan, mangga ngartos keur kasulitan disababkeun ka anjeun. Lamun éta urgent, mangga nelepon kontak urang relevan dina surat kontak gawé.

Dina Taun Anyar, urang ngarepkeun pikeun terus ngadukung kami, sareng hayu urang janten mitra anu langkung caket.

Wishing anjeun sadayana senang Taun Anyar jeung kulawarga senang!

Sichuan Hengkang Science and Technology Development Co., Ltd

19 Januari 2022


waktos pos: Jan-19-2022