Wilujeng sumping di Sichuan Hengkang Science and Technology Development Co., Ltd.

Dina 17 Januari 2022, fokus kana pamakéan ngembangkeun ubar didorong kecerdasan jieunan ngumumkeun, ngagunakeun panalungtikan mandiri sarta ngembangkeun AI terpadu platform kapanggihna ubar anyar Molecule Pro, dina 8 bulan mendesain, diverifikasi 69 molekul leutik anyar jeung diala pikeun kelas hiji. BG protein-gandeng reséptor (Kelas B GPCR) nargétkeun calon preclinical, pipa panalungtikan geus diasupkeun kana tahap Studi IND-Enabling.Dina sajarahna, pamekaran agonis molekul leutik Kelas B GPCR kabuktian pisan nangtang.

auxiliary

Pausahaan ngagunakeun rarancang platform Molecule Pro sareng saringan virtual pikeun ngaduga sababaraha séri molekul struktur rangka anyar, sababaraha molekul rangka anyar ngahontal tingkat picimolar saatos tés kagiatan éféktivitas in vitro.Ngaliwatan mékanisme in vitro salajengna jeung screening pharmacogenic, in vivo efficacy / pharmacogenesis evaluasi sato badag jeung leutik, sarta tés kaamanan awal, calon preclinical final nominasi némbongkeun poténsi optimal sarupa pikeun efficacy, pharmacogenesis, sarta kaamanan (pikeun kaperluan klinis unmet sababaraha kasakit kronis badag).

Platform Molecule Pro hususna saé pikeun ngarengsekeun masalah optimasi multi-obyektif dina panalungtikan sareng pamekaran narkoba, panalungtikan sareng pamekaran mandiri sareng integrasi modél intelijen buatan nyertakeun desain sanyawa, saringan sareng optimasi, novelty, sintésabilitas, formasi ubar sareng ramalan karacunan sapertos kitu. salaku link konci ngembangkeun ubar preclinical, ngembangkeun target ubar nyadiakeun akselerasi leapfrog, ngaronjatkeun laju kasuksésan solusi platform.

Platform Molecule Pro hususna saé pikeun ngarengsekeun masalah optimasi multi-obyektif dina panalungtikan sareng pamekaran narkoba, panalungtikan sareng pamekaran mandiri sareng integrasi modél intelijen buatan nyertakeun desain sanyawa, saringan sareng optimasi, novelty, sintésabilitas, formasi ubar sareng ramalan karacunan sapertos kitu. salaku link konci ngembangkeun ubar preclinical, ngembangkeun target ubar nyadiakeun akselerasi leapfrog, ngaronjatkeun laju kasuksésan solusi platform.


waktos pos: Jan-19-2022