Wilujeng sumping di Sichuan Hengkang Science and Technology Development Co., Ltd.
Our Team (1)

Yu Shengliang (PHD) —— General Manajer

Pangalaman 20 taun 'dina panalungtikan sarta pamekaran ubar di pabrik farmasi badag, engké pabrik (Hengkang) dibeuli, sarta utamana jawab operasi tutuwuhan jeung jualan.

Our Team (3)

Zhang Hanggen (Sarjana), wakil——Manajer Umum

Pangalaman 15 taun dina kadali kualitas sareng manajemén dina ageung
pabrik farmasi, sarta utamana jawab Inok sarta manajemén produksi.

Our Team (5)

Liu Jianhe (Sarjana), wakil——Manajer Umum

Pangalaman 20 taun dina EHS sareng manajemén alat di pabrik farmasi ageung, sareng utamina tanggung jawab pikeun perlindungan Lingkungan sareng manajemén produksi kaamanan.

Our Team (2)

Pu Dong (Master)--Diréktur R&D

Pangalaman 15 taun dina panalungtikan sanyawa anyar sareng pamekaran di perusahaan CMO sareng CRO, sareng janten saé dina sintésis produk anyar sareng optimasi prosés: Ti leutik ka pilot, pilot ka production.and Utamana tanggung jawab pikeun manajemén laboratorium sareng palaksanaan proyék.

Our Team (4)

Wu Daochun (Master)--Manajer R&D

Pangalaman 10 taun dina panalungtikan sanyawa anyar sareng pamekaran di perusahaan CRO, sareng janten saé dina sintésis produk anyar sareng optimasi prosés proyék asli.