Wilujeng sumping di Sichuan Hengkang Science and Technology Development Co., Ltd.

(R) -1-Boc-3-hydroxypiperidine

Katerangan pondok:

Other Heterocyclic Compounds (1)

CAS: 143900-43-0

Rumus molekul: C10H19NO3

Beurat molekular: 201,263


Rincian produk

Tag produk

Ngaran jeung Identifiers

Ngaran (R)-1-Boc-3-hydroxypiperidine
Sinonim 1-Piperidinecarboxylic Acid, 3-Hydroxy-, 1,1-Dimethylethyl Éster, (3R)-
Tert-Butyl 3-Hydroxypiperidine-1-Carboxylate
Tert-Butyl (3R)-3-Hydroxypiperidine-1-Carboxylate
CAS 143900-43-0
InChI InChI = 1 / C10H19NO3 / c1-10 (2,3) 14-9 (13) 11-6-4-5-8 (12) 7-11 / h8,12H, 4-7H2, 1-3H3 / t8 -/m1 / s1

Sipat Fisika-kimiawi

Rumus molekul C10H19NO3
Beurat molar 201,263 g / mol
Kapadetan 1.107g/cm3
Titik lebur 43-50 °C
Titik Boling 292,3 ° C dina 760 mmHg
Titik nyala 130,6°C
Tekanan Uap 0,000198mmHg dina 25°C
Indéks réfraktif 1.495

Keunggulan Kami

1 Ieu salawasna nyimpen sabudeureun 200kg di stock.
2 Sampel persetujuan kualitas tiasa disayogikeun tina 3 bets anu béda.
3 Data stabilitas sayogi salami 2 taun.
4 Langsung kiriman tiasa.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami