Wilujeng sumping di Sichuan Hengkang Science and Technology Development Co., Ltd.

(S) -1-Benzyl-3-pyrrolidinol

Katerangan pondok:

Other Heterocyclic Compounds (1)

CAS: 101385-90-4

Rumus molekul: C11H15NO

Beurat molekular: 177,243


Rincian produk

Tag produk

Ngaran jeung Identifiers

Ngaran (S)-(-)-N-bénzil 3-hydroxypyrrolidine
Sinonim Benzylpyrrolidinol
(S)-(-)-1-Benzyl-3-Hydroxypyrrolidine
(S)-(-)-1-Benzyl-3-Pyrrolidinol
(S) -1-Benzyl-3-Pyrrolidinol
(S) -1-N-Benzyl-Pyrrolidin-3-Ol
(3S) -1-Benzyl-3-Hydroxypyrrolidine
(3S) -1-Benzylpyrrolidin-3-Ol
CAS 101385-90-4
EINECS 212-273-5
InChI InChI = 1 / C11H15NO / c13-11-6-7-12 (9-11) 8-10-4-2-1-3-5-10 / h1-5,11,13H, 6-9H2 / t11 -/m0 / s1

Sipat Fisika-kimiawi

Rumus molekul C11H15NO
Beurat molar 177,243 g / mol
Kapadetan 1.142g/cm3
Titik Boling 297,8°C dina 760 mmHg
Titik nyala 115,7°C
Tekanan Uap 0,000592mmHg dina 25°C
Indéks réfraktif 1.596

Resiko jeung Kasalametan

Simbol Hazard Xi-Iritasinews (3)
Kodeu résiko R36/37/38 - Ngairitasi panon, sistem pernapasan sareng kulit.
Katerangan Kasalametan S26 - Bisi katepaan panon, geura bilas ku cai anu nyatu tur neangan saran médis.
S37/39 - Anggo sarung tangan anu cocog sareng panyalindungan panon/beungeut

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami