Wilujeng sumping di Sichuan Hengkang Science and Technology Development Co., Ltd.

(S)-1-Boc-3-hydroxypiperidine

Katerangan pondok:

image4

CAS: 143900-44-1

MF: C10H19NO3

MW: 201.26


Rincian produk

Tag produk

Kategori produk

Reagen Kiral; Piperidin; Hétérosiklus; Perantara & Bahan Kimia Halus; Farmasi; Antikanker

sinonim

(S) -1-Boc-3-Hydroxypiperidine

(S) -1-N-BOC-3-HIDROXY-PIPERIDIN

(S)-3-HIDROXY-PIPERIDIN-1-CARBOXYLIC ACID TERT-BUTYL ESTER

(S)-3-HIDROXY-1-(TERT-BUTOXYCARBONYL)PIPERIDIN

(S) -1-BOC-3-PIPERIDINOL

(S)-N-(TERT-BUTOXYCARBONYL)-3-HIDROXYPIPERIDINE HIDROCHLORIDE

(S)-N-BOC-3-PIPERIDIN HIDROXY

(S)-TERT BUTYL-3-HYDROXYPIPERIDINE-1-CARBOXYLATE

(S)-1-(tert-Butoxycarbonyl)-3-hydroxypiperidine

S-1-Boc-3-hydroxypiperidine

(3S)-hidroksi-1-piperidinekarboksilat asam 1,1-dimétilétil éster

(S) -3,5-DifluoroMandelic asam

(S)-tert-Butil 3-hydroxypiperidine-1-karboksilat

(S)-tert-Butil-3-hydroxypiperidine-1-carboxylate tert- butyl

(3S) -3-hidroksi piperidin-1-karboksilat tert-butil

(S)-3-hydroxypiperidine-1-karboksilat

(3S) -3-Hydroxypiperidine, N-BOC ditangtayungan

(S)-N-tert-Butoxycarbonyl-3-hydroxypiperidine

Sipat Kimia

Titik lebur: 34-40 °C

Titik didih: 292,3 ± 33,0 ° C (Diprediksi)

Kapadetan: 1.107±0.06 g/cm3 (Diprediksi)

Fp: 110 °C

suhu gudang: Simpen di tempat poék, disegel dina garing, Suhu Kamar

kaleyuran: Leyur dina métanol.

Pka: 14,74±0,20(Diprediksi)

Bentuk: Bubuk atanapi Bubuk Kristal

Warna: Bodas nepi ka tan

aktivitas optik: [α]22/D +10,0°, c = 1 dina kloroform

InChIKey: UIJXHKXIOCDSEB-QMMMGPOBSA-N

Idéntifikasi bahya

1 Klasifikasi zat atawa campuran

Iritasi kulit, Kategori 2

Iritasi panon, Kategori 2

Toksisitas organ target khusus - paparan tunggal, Kategori 3

2 elemen labél GHS, kaasup pernyataan precautionary

Pictogram(s)  image5
Kecap sinyal Awas
Pernyataan bahaya H315 Nimbulkeun iritasi kulit

H319 Ngabalukarkeun iritasi panon serius

H335 Bisa ngabalukarkeun iritasi engapan

Pernyataan Precautionary (s)
Nyegah P264 Nyeuseuh ... tuntas sanggeus nanganan.

P280 Maké sarung tangan pelindung / pakean pelindung / panyalindungan panon / panyalindungan raray / panyalindungan dédéngéan /...

P261 Hindarkeun ngambekan lebu / haseup / gas / halimun / uap / semprot.

P271 Anggo waé di luar atanapi di daérah anu ventilasina saé.

Tanggapan P302+P352 LAMUN KULIT: Cuci ku cai anu seueur/...

P321 Perlakuan spésifik (tingali ... dina labél ieu).

P332+P317 Lamun iritasi kulit lumangsung: Meunangkeun pitulung médis.

P362+P364 Cabut pakean anu kacemar teras cuci sateuacan dianggo deui.

P305+P351+P338 LAMUN DI PANON: Bilas ati-ati ku cai sababaraha menit.Cabut lénsa kontak, upami aya sareng gampang dilakukeun.Terus nyeuseuh.

P304+P340 LAMUN KASESEPAN: Pindahkeun jalma ka hawa seger sareng tetep nyaman pikeun ngambekan.

P319 Kéngingkeun bantosan médis upami anjeun teu damang.

Panyimpenan P403 + P233 Nyimpen dina tempat well-ventilated.Tetep wadahna ditutup pageuh.

Toko P405 dikonci.

Pembuangan P501 Buang eusi/wadahna ka fasilitas perawatan sareng pembuangan anu saluyu sareng undang-undang sareng peraturan anu berlaku, sareng ciri produk dina waktos pembuangan.

3 Bahaya séjén anu henteu ngakibatkeun klasifikasi

euweuh data sadia

Spésifikasi produk

Penampilan / warna Bodas nepi ka bodas padet
Bisa jadi aglomerate sanggeus nyimpen lila
Idéntitas (IR) Cocog
Assay (HPLC w/w) 97,0%-103,0%
Kemurnian kimiawi (daérah GC) ﹦ 99,0%
Kemurnian najis (GC w/w) 3-Hydroxypiperidine﹦ 0,1%
3-Hidroksipiridin﹦ 0,20% Teu Katénjo
1-Boc-3-piperidone﹦ 0,10% Teu Katénjo
1-Boc-4-hydroxypiperidine﹦ 0,10% Teu Katénjo
1.96RRRT﹦ 0,2% Teu Katénjo
Sagala najis Unspecified﹦ 0,08% 0,01%
Kemurnian kiral (area HPLC) ﹦ 99,5%
Métanol (GC) ﹦ 50 ppm
Étanol (GC) ﹦ 50 ppm
DCM(GC) ﹦ 500 ppm
Cai (KF vol w/w) ﹦ 0,5%

kaunggulan urang

1: pabrik urang sadar manufaktur commercialized badag saprak taun 2012, Jumlah jualan taunan ngahontal leuwih ti 20tons.
2 Éta mangrupikeun panyadia mumpuni pikeun perusahaan ubar patén Ibrutinib.
3 Kualitas produk super: Assay: 97.0% -103.0%
Kemurnian kimiawi (wewengkon GC): ﹦ 99,0%
Sakur najis anu teu ditangtukeun﹤ ﹦ 0,08%
Kemurnian kiral (area HPLC): ﹥ ﹦ 99,5%
4 Éta dijieun ku métode Resolusi Kimia.
5 Sadaya metodeu tés disahkeun.
6 Hiji bengkel khusus pikeun ngadamelna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami